Најскапа месечна кирија за стан се плаќа во скопски Карпош, каде што просечната цена во третиот квартал лани достигнала 294 денари по метар квадратен. Со ова ...
| | прочитана: 1717 | веќе видена

Со хеликоптер до најблиската болница македонските граѓани ќе бидат пренесени кога итно ќе им биде потребна лекарска помош. Услугата ќе им биде бесплатна ...
| | прочитана: 183 | веќе видена

Во последните денови од функционирањето, поранешната влада предводена од Зоран Заев издала одобрение за работа на неколку компании за одгледување на марихуана ...
| | веќе видена