За популарната македонска фолк пејачка Сузана Гавазова, ниту еден ден не е потрошен без забава и моменти кои ја исполнуваат. Сопругот и малечките наследнички ...
| | веќе видена

БРОЈНИ РЕАКЦИИ ПО ВЕТОТО ОД БУГАРИЈА Да се ​​сопне Македонија на нејзиниот пат кон Европската унија не е само морално неодбранливo, тoa е геополитички ...
| | веќе видена

Човечето ЗЗ, кое сега по најново гради оксиморонски мостови низ историјата со „браќата“ му, повторно си беше корисно. Фер, оти покорисен идиот и не сте виделе. ...
| | веќе видена

Пејачите на своите настапи не само што ја забавуваат публиката, туку честопати и имаат проблем со неа. Но речиси сите се согласни - и тоа е дел од работата и ...
| | веќе видена