Македонската ракометна репрезентација го одигра најлошто европско првенство досега, не ги исполни очекувањата на јавноста, но дали тие очекувања се реални за ...
| | прочитана: 73371 | веќе видена

„Сакам македонскиот народ кој доаѓа од секаде да биде обоен со нашата препознатлива црвено-жолта боја.“ – вели тој. Сите оние кои сакаат да го посетат Василиј, ...
| | прочитана: 4426 | веќе видена